FAQ’S

Aquí trobaràs les respostes als dubtes i preguntes més freqüents, però si no trobes la informació que busques, posa’t en contacte amb nosaltres.

No. Els jocs d’Escapis són per divertir-se amb la ment. No fan por ni hi ha cap tipus de violència. A la sala només hi sereu vosaltres i els reptes que plantegem a la vostra ment!
Cap ni un. Els reptes d’Escapis són per a l’ingeni, no per al coneixement. El que t’oferim és que observis el que tens al teu voltant, ho relacionis i treguis les teves conclusions.
Tens un botó al costat de la porta de sortida per aquestes situacions. Si el prems, la porta s’obrirà automàticament.

Un monitor t’observa durant tota l’activitat a través de cámeres situades dintre del joc. Si et trobes perdut, ell t’ajudarà i et donarà pistes a través d’un sistema de vídeo intern. 

Per participar en qualsevol dels nivells d’Escapis, el nombre mínim de persones per grup és de 2 i el màxim és de 7, en el joc de L’Escola; de 2 a 8 al joc d’Alibaba i de 2 a 6 en el Tractat de Versalles. Si el vostre grup supera el límit de persones, haureu de repartir el nombre de participants en dos grups i jugar consecutivament. En aquest cas, no oblideu reservar un dia/hora en què hi hagi dues hores lliures consecutives.

No atenem grups sense reserva prèvia. Per tal que el jugador tingui la millor experiència possible, necessitem preparar el joc amb antelació. Reserva la teva hora a través del sistema de reserves de la nostra pàgina web. Si tens qualsevol dubte, truca o envia un whatsapp al nostre telèfon 623 355 102.
Pots canviar el dia/hora de la teva reserva o bé cancel·lar-la trucant o enviant un whatsapp al 623 355 102, sempre i quan ho facis amb 48 hores d’antelació.
La puntualitat és fonamental per venir a jugar a Escapis! Si el retard no supera els 15 minuts, us deixarem entrar a jugar, sempre i quan les persones que formen el grup siguin conscients que hauran perdut uns minuts molt valuosos per resoldre la partida. Si el retard supera els 15 minuts, la reserva quedarà automàticament cancel·lada.
Sí, tothom pot jugar, tot i que els menors de 14 anys hauran de venir acompanyats per un adult.

Venir a jugar a Escapis val entre 70 i 120€ per grup, depenent del nivell, del joc i del nombre de jugadors. Reserva la teva hora a la nostra secció de reserves.