Alibaba

Embarca’t en una aventura màgica al més pur estil de “Les mil i una nits”. La cova d’Alibaba és plena de tresors, però vés amb compte…qui tot ho vol, tot ho perd.

70 minuts

Cal arribar 10 minuts abans per a l’explicació del joc.

2 a 8 persones

L’aforament permès a la sala.

90-120€* / grup

Segons la modalitat i nivell que escullis. Tenim 4 nivells disponibles.

Presencial

Disfruta l’experiència a la nostra sala al cor de Girona.

El joc

Alibaba

Casualment, l’humil llenyataire Alibaba aconsegueix entrar a la cova on 40 lladres guarden tots els seus tresors. Durant molts anys, i sense deixar-se portar per la cobdícia, Alibaba va anar traient i venent una petita quantitat de tresors per poder tenir una vida digna i alimentar tota la seva família.

Alibaba va ser humil i mai va perdre la seva humanitat ni els seus valors. És per això que els 40 lladres mai van saber que ell s’emportava petites quantitats dels tresors que hi havia a la cova.
Abans de morir, Alibaba va decidir compartir el seu secret de la cova amb vosaltres. Això sí, va designar un guardià perquè tingui cura de vosaltres i vigili que la cobdícia no us converteixi en una presa fàcil per als 40 lladres.

En aquesta experiència us convertireu en uns aventurers intrèpids que han decidit colar-se a la nostra cova per tal d’aconseguir el màxim de tresors possible. Haureu d’anar amb molt de compte, perquè si tardeu més de 70 minuts a aconseguir sortir de la cova, els lladres us descobriran. Ja sabeu que qui tot ho vol, tot ho perd.

Objectius

No sereu dins de la cova des del principi. O sigui que el primer que heu de fer és aconseguir entrar-hi.

És important que, abans d’entretenir-vos a treure els preuats tresors de la cova, us concentreu a trobar la manera de sortir-ne, perquè si els lladres us atrapen… Per aquest motiu, haureu de seguir “el camí humil” abans de seguir “el camí dels tresors”.

Trobar i robar el màxim de tresors possible abans que el temps s’acabi. Recordeu que la prova dels tresors és un bonus, un extra, una cosa opcional.
No tots els grups estan preparats per superar aquesta prova. Ho estareu vosaltres?

Tenim opcions per a totes les edats i nivells d’escapistes.

Nivell Kids

El nivell de dificultat és el mateix que en la modalitat “inicial” però la dinàmica de joc està adaptada perquè els més petits puguin participar durant tot el joc.

Si en el teu equip hi han menors de 14 i vols que puguin participar del joc, hauràs de triar aquesta modalitat.

Nivell inicial

Nivell ideal per a persones adultes que hagin jugat entre 0 i 3 vegades en un escape room, aproximadament.

Nivell intermedi

Per a grups d’adults que ja tinguin l’experiència d’haver jugat en un mínim de tres escape rooms.

Nivel Pro

Per a grups d’adults que hagin jugat en més de 10 escape rooms.

Cheque Regalo

¡Regala una experiencia única y diversión garantizada!

Próximament..